Kinesioteippaus

Television urheilukisoista tutut värikkäät kinesioteipit auttavat myös ihan meitä ”tavallisiakin tallaajia”. Japanilainen Kenzo Kase kehitti kinesioteippauksen 1970-luvulla ja nyt menetelmä on räjähdysmäisesti kasvattanut suosiotaan kaikkialla maailmassa.

Kinesioteippaus on täysin luonnonmukainen hoitomuoto, joka auttaa erinomaisesti moniin erilaisiin kipuihin ja vaivoihin.

100% puuvillateipissä ei ole mitään lääkeainetta vaan ihoa, sidekudosta ja hermopäätteitä siirtämällä vähennetään kipua, aktivoidaan kehon oma korjaava toiminta sekä aineenvaihdunta.

Teippi auttaa mm:

Lisäksi värikkäät teipit ovat myös hauskannäköisiä!

Kinesioteippaus - Ranneteippaus

Koska teippaus on niin luonnonmukainen hoitomuoto, siitä ei voi aiheutua mitään haittaa kenellekään. Useimmiten tavallisimmat kivut hellittävät jo hyvinkin pian ja on tapahtunut suoranaisia ”ihmeparanemisia”. Tunnet teipin vaikutuksen useimmiten jo sangen pian (n. 10min) teippaamisesta. Teipatussa jäsenessä voi tuntua lämmön- tai viileydentunteita tai kihelmöintiä ja se on merkki siitä, että teippi ”toimii”.

Joka tapauksessa liikkuminen ja kipeän ruuminosan liikuttaminen helpottuvat huomattavasti. Teippi tukee kipeää kohtaa ja tuo varmuutta ja turvallisuudentunnetta liikkeeseen, koska kipu katoaa. Ja sitä kautta paraneminen nopeutuu.

Kuhunkin yksilölliseen erikoisempaan vaivaan oikean teippaustekniikan löytäminen ei ole aina ihan helppoa ja se selviää kokeilemalla, joten jos teippi ei ensimmäisellä kerralla heti autakaan, niin ei kannata luovuttaa!

Kinesioteippaus - nilkkateippaus

Teippejä pidetään 3-14 päivää. Samat teipit pysyvät noin 5 päivää. Ne päällä voi käydä suihkussa, saunassa ja uimassa ja lopulta ne irtoavat melkein itsestään täysin kivuttomasti. Myös teippiliima on hyvin hellävaraista ja sopii herkkäihoisillekin.

Teippauksen hinta 20€ - 40€ (riippuu kohteesta ja määrästä).

Ota yhteyttä ja kysy lisää kinesioteippauksesta.