Rentoutushoidot

Rentoutuminen on myötäsyntyinen helposti toteutettava luonnollinen ominaisuus, joka luo hyvää oloa, tasapainoa ja harmoniaa. Teen myös suggestoterapisia rentoutushoitoja. Suggestoterapia on lyhytterapeuttinen menetelmä, jossa hyödynnetään rentoutuksen ja hypnoosin antamia mahdollisuuksia auttaa asiakasta saavuttamaan yhteisesti sovitut tavoitteet (esim. esiintymisjännityksen poistaminen, tupakoinnin lopettaminen, painonpudotus, itsevarmuuden ja itseluottamuksen lisääminen).

Hoito voi myös olla ainoastaan rentouttava, stressiä purkava ja unenlaatua parantava.

RENTOUTUS JA TYÖ

Rentoutuminen on miellyttävä ja tehokas tapa ylläpitää omaa työkykyä ja fyysistä ja henkistä jaksamista. Se auttaa myös hallitsemaan paremmin erilaisia paineita; elämmehän "kiirekulttuurissa", vuodet tuntuvat kiitävän ohi, tehokkuuden maksimointi vaanii kaikkialla, jopa vapaa-ajalla. Rentoutuminen muodostuu suorastaan haastavaksi ja monet joutuvatkin turvautumaan unilääkkeisiin tai rauhoittaviin. Jatkuvassa kiireessä menetämme suuntavaistomme emmekä enää tiedä mikä meille on tärkeää.

Rauhan ja onnellisuuden kaipuu ajaa meidät hakemaan tyydytystä – onnea ja tasapainoa – ulkopuolisista asioista, jatkuvaa huippuhetkien hakemista. Kuitenkin vain etsimme tietä itseemme, jossa vallitsee aina rauha ja onnellisuus. Kun huomaamme stressaantuvamme, on aika kysyä itseltäsi mikä minua oikeasti vaivaa ja minne minulla oikein on kiire? Ja jos vain yrittää kestää hymyssä suin tai hammasta purren ei seuraa muuta kuin väsymystä, levottomuutta ja pahaa oloa.

suggestopedia

Suggestoterapiassa uskotaan ja luotetaan muutoksen ja kehittymisen mahdollisuuteen ja terapian tavoitteet luo periaatteessa aina asiakas. Tavoitteena on asiakkaan henkisen, sosiaalisen ja fyysisen hyvinvoinnin edistäminen. Suggestoterapiatapaaminen rakentuu keskustelusta, asiakkaan haastattelusta ja itse hypnoosityöskentelystä, jonka aikana tehdään mielikuvaharjotteita ja yhtenä työkaluna käytetään suggestioita.Suggestoterapia ei anna ratkaisuja, vaan herättää ratkaisut syntymään asiakkaan mielessä, asiakkaan maailmankuvassa.

RENTOUTUKSEN HYÖDYT

Rentoutumisella on myös lukemattomia hyvää tekeviä vaikutuksia. Menetelmän fysiologisia hyötyjä ovat esimerkiksi: elintoimintojen ja koko kehon rauhoittuminen, verenkierron paraneminen, lihasjännitykset laukeavat, palautuminen suorituksista nopeutuu, hermoston toiminta tasapainottuu, vastustuskyky paranee, kehon lihakset lepäävät ja keräävät voimia, verenpaine laskee.

Muita hyötyjä: luovuus ja innovatiivisuus paranee, keskittymiskyky olennaiseen kasvaa, unenlaatu ja nukahtaminen helpottuu, jaksamisen tunne yleisesti kasvaa, kyky sietää stressituntemuksia vahvistuu, harmonian ja tasapainon tunne lisääntyy, henkisesti ja psyykkisesti parempi olla, itsevarmuuden ja itseluottamuksen tunne kasvaa, elämänilo ja myönteinen minäkuva lisääntyy. Rentoutuneena on myös virkeämpi ja sosiaalisempi.

Aina kun tilanne kiristyy kannattaa pysähtyä ja hengittää ja rentoutua. Rentoutuneella mielellä on helpompi harkita ja nähdä laajempia kokonaisuuksia. Pysähdy ja hellitä hetkeksi, siitä seuraa sisäinen hyvän olon tila.

Ota yhteyttä ja kysy lisää rentoutushoidoista.