Työkyky-jooga

Tunnetko olevasi rupukunnossa eikä sinulla tunnu olevan aikaa itsestäsi huolehtimiseen? Ahdistaako työpäivän kiireiset rutiinit? Onko kremppoja ja kolotuksia? Kaipaatko hetken hiljaisuutta, rauhaa ja lepoa? Haluaisitko lisää elinvoimaa, tyytyväisyyttä, hyvinvointia ja harkintakykyä?

Apu on lähempänä kuin uskotkaan — sulje silmäsi, keskity kuuntelemaan hengitystäsi, kehoasi ja omaa sisintä viisauttasi.

Tarjoamme yrityksellenne mahdollisuuden kohentaa henkilökuntanne työkykyä ja jaksamista oman joogatunnin muodossa teidän omissa tiloissanne. Jooga sopii mitä parhaiten Tyky-tarjontaan.

Jooga antaa fyysistä kuntoa sekä mielenrauhaa kiireisessä työelämässä. Lisäksi jooga kasvattaa luonteensa mukaisesti pitkäjänteiseen, elinikäiseen liikkumiseen. Kaikki keskeisiä Tyky-liikkumisen tavoitteita. Joogassa ei ole kilpailua, odotuksia tai vaatimuksia ja tunnilta lähtiessä on usein suorastaan autuas olo!

Joogatunnit räätälöidään yrityksenne henkilökunnan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Pitkän kokemukseni myötä yhdistelen erilaisia joogatraditioita, joten tunnit ovat hyvin vaihtelevia; joko venyttelevän lempeitä tai hikisiä ja dynaamisia.

Kaikille sopivat joogatunnit alkavat rauhoittumisella ja mielen tyynnyttämisellä hektisen työpäivän jälkeen. Siitä ohjattu tunti (90min) jatkuu monipuolisilla lämmittely-, venyttely-, tasapainoa ja lihaksia vahvistavilla harjoituksilla. Harjoitukset tehdään rauhallisesti oman hengityksen tahdissa itselle henkilökohtaisesti sopivina.

Tunti päättyy ohjattuun syvärentoutukseen, jonka aikana viimeisetkin stressihiukkaset häipyvät taatusti maailmankaikkeuteen.

Jooga on erittäin hyödyllistä, jos kärsii jonkinlaisista selkäongelmista, nivelvaivoista, hartioiden alueen tiukkuudesta tai päänsärystä. Jooga auttaa myös lukemattomiin muihin vaivoihin aina mm. korkeasta verenpaineesta ja veriarvoista ruuansulatukseen sekä kolesteroliarvojen alenemiseen ja muisti- ja keskittymisvaikeuksiin. Myös hengitystekniikoiden harjoittelu on todella keuhkoja avartavaa ja saattaa tehdä jopa astmalääkkeet tarpeettomiksi!

Koska jooga sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai kuntoon katsomatta, aiempaa kokemusta ei tarvita. Varusteina ainoastaan joustavat vaatteet, liukumattomat sukat tai paljaat varpaat, joogamatto sekä avoin mieli.

Aamuinen joogatunti (60min-90min) käynnistää myös mukavasti kehon että mielen antaen rentoa voimaa ja pitkäkestoista puhtia koko päiväksi. Toivomustenne mukaan kysymykseen voi tulla joko muutaman kerran kurssimuotoinen kokonaisuus tai jatkuva viikottainen kausikohtainen joogatunti. Jo yksi harjoituskerta viikossa antaa aivan varmasti tuntumaa joogan hyvää tekeviin vaikutuksiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tyky-joogasta!