Joogan yksityistunnit

Yksityinen joogatunti suunnitellaan henkilökohtaisesti sinun tarpeesi ja toiveesi huomioiden. Voit myös koota oman joogaryhmän ystävistäsi ja läheisistäsi. Yhteinen joogahetki on myös mukava tapa viettää juhlia, vaikkapa polttareita tai syntymäpäiviä. Jooga voi olla myös hauskaa! Joogaaminen sopii erinomaisen hyvin myös työpaikan liikunta-, virkistys- tai koulutuspäiviin tuoden uutta puhtia, jaksamista ja hyväntuulista yhteishenkeä.

Joogatunti voidaan pitää oman kotisi rauhassa tai omaa ryhmääsi varten voit vuokrata tilat kotisi läheltä sopivasta paikasta esim. koulu tai mikä tahansa isompi tila, joka on helposti tyhjennettävissä ja saada vapaata lattiatilaa - tai vaikkapa kotipihasi nurmikolla! Liikematkoilla voit tilata jooganopettajan vaikka aamulla hotelliisi!

Tilat voi vuokrata myös Joogakoulu Shantista, jossa on kauniit valoisat joogasalit joogamattoineen. Siellä on myös kiva keittiö, jonne voi tuoda omat tarjoilunsa tai sitten voi tilata vaikkapa herkullisen terveellisen smoothien joogan jälkeen tai kokonaisen maittavan luomukasvisaterian (esim. ayurvedistä/ makrobioottista ruokaa). Voin hoitaa myös kaikki ruokatarjoilujen tilaamisen & tarjoilun ja Sinä pääset keskittymään vieraisiisi.

Yksityistuntien hinnat riippuvat kestosta ja paikasta ja muista kuluista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää joogan yksityistunneista!